Pension für Produkte

Confetti lade

Zwart
Pension für Produkte
Confetti lade
Zwart
  Zwart
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Grote bak van gerecycleerd polyethyleen (PE). Gemaakt van het afval van de productie van PE-platen. Deze worden in een bewerkingsproces uit het vaste materiaal gefreesd. De spanen en restanten die bij de bewerking overblijven, worden gerecycleerd door de fijngemalen PE-restanten tot nieuwe werkstukken te smelten. Dit hergebruik van restjes geeft de bakjes hun kleurrijke confetti-uiterlijk; er zijn er geen twee hetzelfde. Stabiel, volledig waterdicht, gemakkelijk te reinigen en gemaakt in Duitsland.

  CONFETTI zeepbakjes en minibakje

  Door het toenemende bewustzijn van duurzaamheid kiezen steeds meer consumenten voor vaste zeep in plaats van vloeibare zeep, douchegel of shampoo. Dit is veel minder een kwestie van smaak dan van houding. En zo worden vaste shampoos, conditioners, gezichtsreinigers, douchegels en ook afwaszepen steeds algemener en zijn ze niet alleen te vinden in conceptwinkels, maar ook waar ze in de eerste plaats thuishoren, namelijk in de assortimenten van drogisterijen. De producten bevatten geen water, zijn klein, licht en kunnen gemakkelijk in karton worden verpakt. Dit bespaart kosten en spaart al onze hulpbronnen, maar waar laten we de vaak niet erg handige stukken zeep? CONFETTI is de perfecte basis voor deze verzorgingsproducten. CONFETTI is gemaakt van 100% gerecycleerd polyethyleen in Duitsland en is volledig recycleerbaar. Wij bieden de producten aan in een ronde en rechthoekige versie en in een klein dienblad. En zo vinden niet alleen de zeep, maar ook alle badkameraccessoires zoals nagelborstels, sponzen, scheerkwasten en dergelijke hun plaats. De royale gefreesde gaten zorgen voor een goede ventilatie en droging van alle neergezette spullen. CONFETTI is gemakkelijk schoon te maken en laat geen krassen achter op de wastafel. En hoe komt de confetti-look tot stand? Het plaatmateriaal waaruit de schalen worden gefreesd bestaat uit spanen en geplette resten die overblijven na de industriële verwerking van PE-platen in één kleur. Deze worden verzameld en tot nieuwe platen geperst - volledig kleurrijk of zwart met enkele fijngemalen kleurinsluitsels. Alle stukken zijn verpakt in een doos van gerecycleerd papier met 6% gras.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206898

   Afmetingen: B 23 × D 9,4 × H 1,5 cm
   Gewicht: 258 g
   Materiaal: Polyethyleen, gefreesd
   Design: Angela Schlösser en Karen Olze
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen