Menu

Conferentie- en projectmap rundleder

A5 - Bruin
Conferentie- en projectmap rundleder
A5 - Bruin
€ 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Weelderig in materiaal en functie. Conferentiemap met methodische meerwaarde

In Zuid-Duitsland hebben wij deze op maat gemaakte conferentiemap van plantaardig gelooid rundleer, die meer is dan alleen een prachtige schrijfmap: aan de rechterkant biedt hij plaats aan het Manufactum-notitieblok of de ATOMA-notitieboeken in A4- of A5-formaat - dit laatste zelfs als ze zijn voorzien van de extra brede, register-compatibele omslagen. Aan de linkerzijde kunnen tot 20 of 7 indexkaarten in staand formaat in twee kolommen worden gedragen; de vakken, die aan de onderzijde gesloten zijn, zijn zo gesneden dat de koppen van de geplaatste kaarten leesbaar zijn. Losse documenten kunnen worden opgeborgen in twee vakken (waarvan er een aan beide zijden open is), eveneens aan de linkerzijde, en extra indexkaarten of visitekaartjes kunnen worden opgeborgen in een smal vak aan de onderrand. Een lederen pennenlus aan de boven- of zijkant van het etui kan worden gebruikt om een schrijfgerei te dragen.

Productinformatie

Artikel nummer 48847

Gemaakt van plantaardig gelooid rundleer. Materiaal dikte 2.7 mm. Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder keukengerei.
Formaat A5: 24 × 20 cm. Gewicht 430 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu