Menu

Chelsea laars dames

Donkerbruin
Chelsea laars dames
Donkerbruin
  Donkerbruin
  € 359,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Elegant Chelsea

  Typisch voor de Chelsea laars, afgezien van de over-enkel vorm, zijn de rubberen inzetstukken aan de zijkanten. Ze geven de schoen zijn elasticiteit en comfort, zodat hij ook na uren dragen comfortabel zit. Deze Celsea van Carlos Santos is Goodyear welted. Lussen aan de rand van het bovenstuk maken het gemakkelijk om aan te trekken.

  Carlos Santos. Schoenen uit Portugal

  Traditie, innovatie, design en passie zijn de hoekstenen die de Portugese schoenenfabrikant Carlos Santos sinds zijn oprichting in 1942 kenmerken. Toen al cultiveerde Carlos Santos het Goodyear-proces, dat de klassieke weltnaad nabootst met machineondersteuning. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf hieraan blijven vasthouden, waardoor het een van de weinige overgebleven Portugese bedrijven in deze traditie is. Elk paar schoenen doorloopt een proces van meer dan 200 stappen, waarbij de machines alleen op zinvolle punten het eigenlijke handwerk aanvullen. Door de aandacht voor detail in het ontwerp en het vakmanschap bij de productie van de vaak klassieke maar altijd eigentijdse modellen heeft Carlos Santos wereldwijd al lang een goede reputatie opgebouwd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 69466

   Kalfslederen bovendeel (dikte 1,3-1,5 mm), chroomgelooid, geanilineerd en meermaals met de hand gepolijst. Kalfslederen voering, plantaardig gelooid, ongeverfd. Binnenzool van koeienhuid. Buitenzool van eiken gelooid rundleer. Lederen opbouwhak met messing nagels. Kurkzool. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu