Menu

CD duw eenvoudig

Bruin
CD duw eenvoudig
Bruin
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Omwille van de orde en het budget

  Deze opbergdozen, die verschillende doeleinden dienen, zijn gemaakt van hetzelfde "hout" als onze goedkope maar uiterst robuuste koffers: 1,2 mm dik karton, doorgeverfd en mat gelakt. Voor de stabiliteit zijn de open randen van de dozen, die voorzien zijn van laden, versterkt met enkele stalen platen, terwijl de hoeken zijn versterkt met dubbele stalen platen. De laden zijn voorzien van gelabelde handgrepen van vernikkeld plaatstaal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 87021

   Ook ideaal als verplaatsbaar CD-depot (bv. voor de auto). Geschikt voor 25 conventioneel verpakte CD's. H 15,5 × B 14,5 × D 28,5 cm. Gewicht 470 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu