Menu

Bureauonderlegger Lefa

Bureauonderlegger Lefa
47,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - u vindt deze producten exclusief op Manufactum.

Uitstekende druksterkte, weelderige kwaliteit: schrijfblokken van ledervezelmateriaal.

Lefa" (een product gemaakt van lederen restjes en natuurlijke latex) is voorbestemd als schrijfblok: Het voelt "warm" aan, is zeer soepel (en kan dus niet knikken) en is door zijn hydrofoob oppervlak ongevoelig voor water en grotendeels bestand tegen (vettige) gripsporen. Het oppervlak geeft iets mee bij het schrijven - het is aangenaam zacht om op te schrijven. U vindt ook de bijpassende muismat in ons assortiment. Onze Lefa-producten worden gekenmerkt door een bijzonder royale materiaaldikte van 3,5 mm.

Productinformatie

Artikel nummer 16855

Lefa, helemaal zwart geverfd.
49 × 57 cm. Gewicht 900 g. Levering zonder keukengerei.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu