Menu
YStudio

Bureau vulpen

Messing
YStudio
Bureau vulpen
Messing
  Messing
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Altijd klaar. Stationaire vulpen

  YStudio - een jonge, experimentele ontwerpstudio in Taiwan - houdt zich bezig met het ontwerp en de productie van schrijfinstrumenten van messing en koper. In tegenstelling tot de vele anderen die iets soortgelijks doen, is YStudio verder gegaan dan de usual suspects om apparaten te ontwikkelen die typologisch zeldzaam, zo niet uniek zijn: bijvoorbeeld een vulpen die permanent op een bureau, lessenaar of secretaresse ligt. Hij wordt dus geleverd zonder dop, maar met een zware conische voet van messing (ruw of zwart gelakt), waarin hij altijd klaar staat om te schrijven met de penpunt naar beneden. Dat betekent weliswaar dat de pen aan een bepaalde plaats gebonden is, maar dat is ook een voordeel, want zo blijft de vulpen waarschijnlijk op zijn plaats en dus bij de hand - vooral omdat hij zonder dop niet gemakkelijk te vervoeren is. De zeshoekige behuizing van messing of koper ligt aangenaam zwaar in de hand. De bureauvulpen is uitgerust met een vergulde stalen penpunt van de sterkte M en een inktgeleider van de Duitse fabrikant Schmidt. Er wordt ook een converter van dezelfde herkomst meegeleverd, zodat dit schrijfinstrument zowel met losse inkt als met standaard inktpatronen (zoals onze Kaweco-patronen) kan worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207212

   Vulpen met zeshoekige houder van ruw koper of messing, gedeeltelijk zwart gelakt, en vergulde stalen penpunt van sterkte M. Ø 12 mm, lengte 14,2 cm, gewicht 37 g. Houder van ruw of zwart gelakt messing. Ø 5 cm, hoogte 3,8 cm, gewicht 323 g. Te gebruiken met bijgevoegde omvormer. Kan ook gevuld worden met patronen. Levering zonder dop, omdat de vulpen in de houder is opgeborgen. Gemaakt in Taiwan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen