Menu

Brooddoos Rehau Editie

Poeder blauw
Brooddoos Rehau Editie
Poeder blauw
  Poeder blauw
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Een speciale editie van onze REHAU broodtrommel - groen-grijs geglazuurd en met een esdoorn deksel. Mooi gevormd uit keramiek, een ideaal materiaal voor het bewaren van brood. De ongeglazuurde ruwe binnenkant van de bak houdt tot 10 procent van het vocht vast en geeft het langzaam terug aan het brood. Op deze manier, en dankzij een lage luchttoevoer, wordt een ideale atmosfeer gecreëerd voor de opgeslagen goederen, aangezien het vochtgehalte optimaal wordt geregeld. Het afneembare deksel, dat als snijplank kan worden gebruikt, is aan één kant gegroefd, waardoor het brood steun krijgt bij het snijden en de kruimels onder controle blijven. De samenwerking met Kaufmann in Rehau in Opper-Franken levert ons altijd verrassingen en inzichten op. In dit geval waren we verbaasd over de productie van het speciale gekleurde glazuur. Het kleurextract wordt fijn afgestemd met oxiden en kwarts en met de hand gemengd. Koperoxide is bijvoorbeeld het bepalende element voor de speciale groene tint en de toevoeging van kwarts geeft het glazuur zijn onnavolgbare glans. Ook hier toont de fabriek haar vakmanschap en passie voor goede producten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 210392

   Afmetingen: B 36 × D 26 × H 16 cm
   Gewicht: 6,3 kg
   Materiaal: keramiek, geglazuurd; deksel: esdoorn, onbehandeld (herkomst: Duitsland)
   Design: Kai Linke
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen