Menu

Borst en bank CMB

RAL 7035 Lichtgrijs
Nieuw
Borst en bank CMB
RAL 7035 Lichtgrijs
€ 899,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 maanden

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

Te gebruiken als commode en bank - CMB is de eigentijdse interpretatie van een van de oudste meubeltypes. Kisten van verschillende soorten worden al sinds mensenheugenis gebruikt voor opslag en vervoer. CMB is een waardige vertegenwoordiger van dit productgenre. Hij vervult een groot aantal taken in het huishouden, op kantoor en in de woonkamer. In de slaapkamer bijvoorbeeld, biedt het opbergruimte voor beddengoed, wollen dekens en winterkleding in de zomer. In de gang dient het als plaats voor de stapel kranten of voor het opbergen van regenkleding en een fietshelm. Er is ook plaats voor een drankkrat en dankzij de aangepaste hoogteafmeting vervult hij ook zijn rol als zitplaats voor twee personen - of voor drie kleintjes - aan de keukentafel of in de gang. De CMB is gemakkelijk te vervoeren omdat hij dankzij de vaste wielen aan één kant en de handgrepen aan de zijkanten gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs als hij beladen is. De inhoud is gemakkelijk toegankelijk via de twee met linoleum beklede en volledig verwijderbare houten deksels. Wij houden van de industriële charme van dit bruikbare meubelstuk.

Productinformatie

Artikel nummer 208025

Afmetingen: B 111,9 × D 35,2 × H 43,1 cm
Gewicht: 21 kg
Materiaal: Borst: plaatstaal, poedercoating; wielen: Kunststof, rubber/TPR; Deksel: multiplex van berkenhout (oorsprong: Oost-Europa), met linoleum bekleed
Ontwerp: Konrad Lohöfener / MAGAZIN
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu