Menu
MAGAZIN

Borst en bank CMB

RAL 7035 Lichtgrijs
MAGAZIN
Borst en bank CMB
RAL 7035 Lichtgrijs
  € 919,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar door een expediteur vanaf midden april, nu beschikbaar voor bestelling
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Te gebruiken als kist en bank - CMB is de hedendaagse interpretatie van een van de oudste soorten meubels. Kisten van verschillende soorten worden al sinds mensenheugenis gebruikt voor opslag en transport. CMB is een waardige vertegenwoordiger van dit productgenre. Het vervult verschillende taken in het huishouden, op kantoor en in de woonkamer. In de slaapkamer biedt het bijvoorbeeld opbergruimte voor beddengoed, wollen dekens en winterkleding in de zomer. In de gang dient het als een plek voor de stapel kranten of voor het opbergen van regenkleding en fietshelmen, maar er is ook ruimte voor drankkratten (vanwege de verschillende formaten drankkratten moet hier rekening worden gehouden met de binnenafmetingen van CMB). Dankzij de juiste hoogte vervult hij ook zijn rol als zitplaats voor twee personen - of voor drie kleintjes - aan de keukentafel of in de gang. De CMB is gemakkelijk te vervoeren omdat hij dankzij de vaste wielen aan één kant en de handgrepen aan de zijkanten gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs als hij beladen is. De inhoud is gemakkelijk toegankelijk via de twee met linoleum bedekte en volledig afneembare houten deksels. Wij houden van de industriële charme van dit bruikbare meubelstuk.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 208025

   Afmetingen: B 111,9 × D 35,2 × H 43,1 cm, Afmeting (binnen): B 107,5 × D 30,5 × H 32,0 cmGewicht: 21 kgMateriaal: Borst: plaatstaal, gepoedercoat; wielen: Kunststof, rubber/TPR; Deksel: Berken multiplex (herkomst: Oost-Europa), linoleum gecoatOntwerp: Konrad Lohöfener /. MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten