Menu

Borst en bank CMB

RAL 7035 Lichtgrijs
Nieuw
Borst en bank CMB
RAL 7035 Lichtgrijs
  € 899,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Te gebruiken als kist en bank - CMB is de hedendaagse interpretatie van een van de oudste meubels. Kisten van verschillende aard worden sinds mensenheugenis gebruikt voor opslag en vervoer. CMB is een waardige vertegenwoordiger van dit productgenre. Het vervult verschillende taken in het huishouden, op kantoor en in de woonomgeving. In de slaapkamer biedt het bijvoorbeeld opbergruimte voor beddengoed, wollen dekens en winterkleding in de zomer. In de gang dient het als plek voor de stapel kranten of voor het opbergen van regenkleding en fietshelmen. Dankzij de passende hoogteafmeting vervult het ook zijn rol als zitplaats voor twee personen - of voor drie kleintjes - aan de keukentafel of in de gang. De CMB is gemakkelijk te vervoeren omdat de vaste wielen aan één kant en de handgrepen aan de zijkanten het gemakkelijk maken om te manoeuvreren, zelfs in beladen toestand. De inhoud is gemakkelijk toegankelijk via de twee met linoleum beklede en volledig afneembare houten deksels. Wij houden van de industriële charme van dit bruikbare meubelstuk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208025

   Afmetingen: B 111,9 × D 35,2 × H 43,1 cm
   Gewicht: 21 kg
   Materiaal:Kist: plaatstaal, gepoedercoat; wielen: Kunststof, rubber/TPR; Deksel: Berken multiplex (herkomst: Oost-Europa), linoleum-coating
   Design: Konrad Lohöfener / MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu