Menu

Bordschommel eikenhout

Bordschommel eikenhout
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Touwenwerk. Op maat gemaakte vering

  Een touwslagerij aan het Bodenmeer maakt voor ons deze eikenhouten plankenschommel. De werkplaats van Bernhard Muffler, nu in de vierde generatie, maakt touwen en kabels volgens alle regels van het vakmanschap. De ophangtouwen van de plankenschommel zijn niet gemaakt van gesneden werfgoed - integendeel, ze zijn "op maat gemaakt", wat alleen op en rond de schommelplank ontstaat. De touwstrengen worden afzonderlijk door de voorbereide gaten in het bord gevoerd en tot een strakke, onafscheidelijke lus geweven. De uiteinden van de lus worden dan naadloos gevlochten tot het lange hangtouw. Het gebruikte vlechtmateriaal is polyhemp, een synthetisch materiaal van gesponnen polypropyleenvezel. Vergeleken met plantaardige vezels heeft het het voordeel dat het nauwelijks vocht opneemt, zodat er zelfs bij voortdurende neerslag geen gevaar voor verrotting bestaat. Hetzelfde geldt voor de plank van massief eikenhout, die onze fabrikant betrekt van een naburige schrijnwerkerij. Af en toe behandelen met een houtverzorgingsolie helpt tegen de voor het materiaal typische vergrijzing.

  Attentie:

  Het artikel is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Valgevaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19471

   Schommelzitje van eikenhout, zitting B 48 x D 17 cm. Touwen van polyethyleen met gegalvaniseerde stalen schachten, verstelbaar van 1,4-2,3 m. Gewicht 2 kg. Max. belasting 100 kg. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu