Menu

Bordenkoker lamsleer

Red
Bordenkoker lamsleer Red
Exclusief
Bordenkoker lamsleer
Red
94,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Exclusief

Wij hebben een langdurig partnerschap met F. Hammann. Sommige producten worden door de fijne kleermaker in Offenbach speciaal naar onze wensen aangepast. Voor deze gebruiksvoorwerpenkoffer is speciaal voor ons zacht, soepel lamsvel gebruikt en in het deksel is een spiegel verwerkt. Een goede zaak (en een praktische ook) die je alleen bij Manufactum kunt krijgen.

Bescherming voor cosmetica- en scheergerei. Stevige etui van lamsleer

Een cosmetica- en toilettas voor op reis moet zowel een beschermende verpakking zijn voor kleinere gebruiksvoorwerpen als een ruimtebesparend reisaccessoire dat veilig kan worden opgeborgen tussen kleding en spullen in koffers of rugzakken zonder gevoelige materialen te beschadigen of krassen achter te laten op gladde oppervlakken. De toepassingen voor deze zachte tas zijn talrijk: scheergerei, cosmetica of juwelen en manchetknopen worden veilig opgeborgen tijdens het reizen.
De Hammann fijne kleermakerij vervaardigt de koffer van fijn, soepel lamsleer. De binnenkant is gevoerd met zacht schapenvacht. Het smalle frame met zijn afgeronde hoeken en de vernikkelde stalen klink zijn zorgvuldig met de hand gepolijst. Het deksel is met hout versterkt en heeft aan de binnenkant een spiegel (3,5 × 7,5 cm, niet vergrotend). Het stevige deksel en het stevige frame zorgen ervoor dat de koffer zijn vorm behoudt: Zacht en aanpasbaar, in feite, is de basis. De indicatie van de hoogte met 4 cm is dus een maximumindicatie, aangezien de koffer zich aan zijn inhoud aanpast en ook smaller kan worden naar gelang van de vulhoogte.

De fijnste lederwaren. Van F. Hammann in Offenbach

De "Fabrik feiner Lederwaren" Franz Hammann in Offenbach, Hessen, een van de Duitse centra van lederwarenproduktie, is een van de oudste lederwarenproducenten in Duitsland. Al vijf generaties lang produceert het familiebedrijf even verfijnde als duurzame lederwaren en reisaccessoires van hoge kwaliteit, soms nog op oude speciale machines. Hammann heeft niet alleen bijzondere ervaring in de fijne kleermakerij, maar vooral in de productie van lederen tassen en koffers met frames en handvatten, waar precieze afwerking en hoogwaardige materialen een nog grotere rol spelen dan in de fijne kleermakerij trouwens. Om de kwaliteit van zijn lederen producten te garanderen, produceert en verwerkt Hammann (sinds 1864) in zijn hoofdzetel uitsluitend volnerf leder van Europese oorsprong. Sloten en beslag zijn gemaakt in Duitsland. Ook hier zit het bijzondere in het detail: ze zijn allemaal gefreesd uit massief messing en gelegeerd staal en met de hand gepolijst. Dit is te zien aan de spiegelgladde oppervlakken die niet konden worden bereikt met "trommelgepolijste plaatdelen".

Productinformatie

Artikel nummer 208337

Bovenmateriaal lamsleer (dikte 1 mm), plantaardig gelooid. Voering schapenvacht. Frame en hendel sluiting van vernikkeld staal. Spiegelglas (3,5 × 7,5 cm), deksel verstevigd met houtvezelplaat. Gemaakt in Duitsland.
Lengte 10 cm, breedte 7 cm, hoogte 4 cm. Gewicht 90 g. Levering zonder inhoud.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu