Annette Bill bill, bill& bill

Bolster gierstkaf

Annette Bill bill, bill& bill
Bolster gierstkaf
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Onvermoeibare ondersteuning. Rustige slaap

  Een bolster biedt - op natuurlijke wijze - een ondersteunende basis voor de nek, verlicht de druk op de schouders en spieren, vooral bij rugslapers, en helpt zo spanningen te voorkomen. De rol mag niet te hoog zijn, want hij moet alleen de ruimte tussen de nek en de matras opvullen, zonder de natuurlijke lordose van de nek te versterken of zelfs het hoofd te buigen. Voor zijslapers die anders de voorkeur geven aan een nekkussen dat ook het hoofd ondersteunt, is de nekrol een ruimtebesparend alternatief voor op reis. Hij kan ook worden gebruikt als knierol als je op je rug ligt of om de druk op je heupen te verlichten als je op je zij ligt door hem tussen je dijen en knieën te leggen. De rol kan ook worden gebruikt als hoofdsteun of leeskussen op de bank of in een fauteuil.

  Uitzonderlijke vulling. Gierstkaf

  Onze bolster is gevuld met biologische gierstkaf, waardoor hij zich goed aanpast aan individuele omstandigheden, maar toch een vrij stevige basis biedt. Tegelijkertijd slaan de gierstkafjes de lichaamseigen warmte op en dragen zo bij aan een ontspannen, rustgevende slaap. Je kunt de hoogte gemakkelijk aanpassen door de vulling vanuit het midden in de zijkanten te duwen, waardoor ook een zijdelingse geleiding ontstaat. De ongevoelige, zachte hoes van biologisch katoen heeft een verborgen ritssluiting, je kunt de vulling verwijderen en in de wasmachine stoppen. Gebruik een mild wasmiddel zonder optische witmakers om de natuurlijke kleur te behouden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207330

   Overtrek 100% katoen. Herkomst Duitsland. Gewicht per oppervlakte-eenheid 146 g/m². Het is voorzien van een rits (plastic) en kan worden gewassen tot 40 °C. Ticking 100% katoen (dit is niet wasbaar). Vulling van gierstkaf, herkomst Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Lengte 40 cm, Ø 15 cm. Gewicht 1.000 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen