Menu
Annette Bill bill, bill& bill

Bolster gierstkaf

Annette Bill bill, bill& bill
Bolster gierstkaf
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Onvermoeibare steun. Rustige slaap

  Een bolster biedt - uiteraard - een ondersteunend oppervlak voor de nek en ontlast tegelijkertijd de schouders en spieren, vooral voor rugslapers, en helpt zo spanning te voorkomen. De rol mag niet te hoog zijn, want hij moet alleen de ruimte tussen de nek en het kussen opvullen zonder de natuurlijke lordose van de nek te versterken of zelfs het hoofd te buigen. Voor zijslapers die anders de voorkeur geven aan een nekkussen dat ook het hoofd ondersteunt, is de bolster een ruimtebesparend alternatief voor op reis. Daarnaast kan het ook dienen als knierol in rugligging of de heupen ontlasten in zijligging door het tussen de dijen en knieën te plaatsen. Maar de rol doet het ook goed op de bank en in de fauteuil als hoofdsteun of leeskussen.

  Uitzonderlijke vulling. Gierstkaf

  Onze bolster is gevuld met biologische gierstkaf, zodat hij zich goed aanpast aan individuele omstandigheden, maar toch een vrij stevige basis biedt. Tegelijkertijd slaan de gierstkafjes de lichaamseigen warmte op en dragen zo bij tot een ontspannen, rustgevende slaap. U kunt de hoogte gemakkelijk aanpassen door de vulling vanuit het midden in de zijkanten te duwen, waardoor tegelijkertijd een zijdelingse geleiding ontstaat. De hoes is gemaakt van duurzame, zachte, GOTS-gecertificeerde katoenstof en heeft een verborgen ritssluiting. U kunt de vulling verwijderen en in de machine doen om te wassen. Gebruik een mild wasmiddel zonder optische witmakers om de natuurlijke kleur te behouden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207330

   Overtrek 100% katoen. Herkomst Duitsland. Gewicht per oppervlakte-eenheid 146 g/m². Het is voorzien van een rits (plastic) en kan worden gewassen tot 40 °C. Ticking 100% katoen (dit is niet wasbaar). Vulling van gierstkaf, herkomst Duitsland. Gemaakt in Duitsland. Lengte 40 cm, Ø 15 cm. Gewicht 1.000 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen