Menu
Manufactum

Boeren servet Katoen

Nieuw
Manufactum
Boeren servet Katoen
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Servet. Ongewoon groot

  Zelfs als mensen de etiquette in theorie perfect beheersen, zijn ze in de praktijk geneigd wat onvoorzichtig te zijn als het er toch ruig aan toegaat in het (vlek)crisisgebied van de tafelcultuur, bijvoorbeeld bij salade, kippenpoten of soepen. Een servet is de beste bescherming tegen de daaruit voortvloeiende vlekken op pas gewassen kleding. Maar zelfs het mooiste servet heeft geen nut als het niet met een servettenketting kan worden dichtgeknoopt of niet het juiste formaat heeft om te knopen. Beide zijn zeldzaam geworden. Daarom hebben wij dit klassieke witte boerenservet laten maken in een maat die tegenwoordig moeilijk te vinden is, zodat het servet in de nek geknoopt kan worden (als een soepservet) en de kleding van het diner royaal beschermt tegen vet, wijn en sladressing.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207629

   100% katoen. Basisgewicht 205 g/m². Machinewasbaar tot 60 °C. Niet geschikt voor droger. Gemaakt in Polen.
   77 × 100 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten