Menu

Bloembak van Wijnvaten Staven

Bloembak van Wijnvaten Staven
69,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een speciale vorm van afvalrecycling. Onze bloembak bewijst dat het mogelijk is om van restjes hout iets heel praktisch en tegelijk decoratiefs te maken. Het bestaat uit eiken duigen, die in grote hoeveelheden overblijven bij de productie van wijnvaten. Het idee kwam van ons, de plantenbak is geleverd door de fabrikant van onze houten regentonnen.

Opnieuw ingewijd. Vatstaven, in een doos geslagen.

Eikenhout is een van de duurzaamste houtsoorten. Hier vindt u het in de vorm van een stevige, kleine plantenbak voor balkon en terras. De leverancier uit de Palts van de houten regentonnen in ons assortiment maakt ze van duigen van wijnvaten. Zo zijn ook de signetten en belettering van verschillende wijnhuizen in het hout gebrand als teken van het gebruikelijke gebruik ervan, en geen twee bloembakken zien er hetzelfde uit.

Productinformatie

Artikel nummer 90640

Gemaakt van eikenhout, met twee handvatten aan de zijkanten. Bij elke doos wordt een voldoende groot stuk jute geleverd, dat moet worden aangebracht voordat de doos met aarde wordt gevuld en beplant. Gemaakt in Duitsland.
Hoogte 30 cm, breedte 50 cm, diepte 40 cm. Gewicht 7 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu