Jislaine Naturkosmetik

Biologische karitéboter

Jislaine Naturkosmetik
Biologische karitéboter
  € 22,90Basisprijs: € 229,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Rijke verzorging met karitéboter

  Karitéboter is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamine E en provitamine A; het hydrateert de huid en houdt haar glad en soepel. Deze is ongeraffineerd en ongeparfumeerd, heeft de typische geur en is vrij stevig van consistentie. Na korte opwarming in de handpalmen wordt het zacht en smeert het goed uit. Voor de verzorging van de bijzonder droge huid en de schilferige of zwaar belaste huidzones.

  Afrikaanse boterboom - de sheanoot of sheaboom

  De karitéboom, die groeit op de West-Afrikaanse savanne, heeft een belangrijke economische waarde in Afrika. Pogingen om het te telen zijn tot nu toe echter mislukt en bovendien bereikt het zijn volle opbrengst pas als het ongeveer 50 jaar oud is. Zelfs wanneer het wordt gerooid voor nieuwe velden, wordt het daarom meestal gespaard en gecultiveerd in zogenaamde gecultiveerde boomparken - de geïsoleerde bomen met de gewassen eronder lijken op een parklandschap. Eenmaal per jaar produceert de karitéboom vruchten waarvan de vetrijke pitten, de zogenaamde kariténoten, worden gemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10338

   Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gemaakt in Ghana. 100 g glazen potje

   Ingrediënten: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen