Menu

Binabo

60 stuk
Binabo
60 stuk
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Binabo. Eén chip voor talloze vormen

  Het is verbazingwekkend wat er allemaal gebouwd kan worden met de kleine, robuuste Binabo fiches, die altijd identiek van constructie zijn: van ballen en schijven tot torens en kegels tot ingewikkelder figuren in de meest uiteenlopende vormen en maten. De constructies zijn zo stabiel en ook heel licht dat je er echt mee kunt spelen en bijna alles kunt doen. De ballen zijn bijvoorbeeld even geschikt voor jongleren als voor voetbal of volleybal. Zo verandert het bouwspel snel in een bewegingsspel. Ook bouwers en knutselaars kunnen met Binabo hun creativiteit de vrije loop laten - de enige beperking is het aantal onderdelen. Dit kan echter gemakkelijk worden verholpen omdat alle kleuren en sets met elkaar kunnen worden gecombineerd, zodat Binabo altijd kan worden uitgebreid. Uit de Binabo chips kunnen dieren, planten, gebouwen en alle denkbare vrije vormen worden geconstrueerd. Maar zelfs echt, klein speelgoed kan worden gebouwd. Dat maakt Binabo perfect om mee te nemen op reis, want de onderdelen zijn niet alleen kinderlijk eenvoudig in elkaar te zetten, maar ook net zo gemakkelijk weer uit elkaar te halen - en je kunt naar hartelust steeds weer nieuwe dingen bouwen.

  Onverwoestbaar. Bio-materiaal gemaakt van suiker en hout

  De afzonderlijke Binabo chips zijn gemaakt van Arboblend®, een relatief nieuw biomateriaal dat bestaat uit 100% hernieuwbare grondstoffen zoals suiker, houtvezels of natuurlijke harsen en wassen. Het materiaal is net zo licht, robuust, scheur- en waterbestendig als conventionele kunststof, maar ook vrij van witte breuk, d.w.z. zeer flexibel, en dus bestand tegen de hoogste (buig)belastingen. Het is geur- en smaakloos, onschadelijk in contact met voedsel en vrij van bisfenol A (BPA) of andere toxines.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22906

   Bouw, beweging en compact reisspel. Vanaf 5 jaar. Constructiechips gemaakt van het biomateriaal Arboblend®. Afzonderlijk stuk 6 × 4 cm, gewicht 2 g. In de kleuren groen, blauw, geel en oranje. Gemaakt in Duitsland. Met bouwinstructies en voorbeeldconstructies.
   60 stuks
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu