Menu

Bezzera Espressomachine met twee circuits type BZ10

Stekker voor beschermingscontact
Bezzera Espressomachine met twee circuits type BZ10 Stekker voor beschermingscontact
Bezzera Espressomachine met twee circuits type BZ10
Stekker voor beschermingscontact
Stekker voor beschermingscontact
1.199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Dicht bij de catering apparatuur: de Bezzera "BZ 10". Met roestvrijstalen behuizing.

De Bezzera BZ10 is een van de espressomachines in het gamma van de Milanese fabrikant die tot op zekere hoogte overgangsmodellen zijn tussen de kleinere huishoudelijke machines en de grote machines voor gebruik in koffiebars en trattoria's. Hoewel nog steeds bescheiden van omvang, heeft de BZ10 technische details die alleen in veel duurdere modellen te vinden zijn - vooral in dit doordachte en solide ontwerp dat typisch is voor Bezzera, bovenal de verfijnde dubbelcircuittechnologie. Ook de duidelijke plaatsing van de bedieningselementen spreekt voor de machine: de heetwateruitloop rechts van de zetgroep, de stoomspuit links, en alle drie gemakkelijk bereikbaar.

Allemaal op hetzelfde moment. Technologie met twee circuits.

De espressomachine heeft twee afzonderlijk werkende watercircuits, die koffiewater op de optimale zettemperatuur voor een espresso (94-96 °C) leveren en tegelijk hete stoom voor het opschuimen van melk. De heetwateruitloop kan ook worden gebruikt om kopjes voor te verwarmen of om thee te zetten. In al zijn details is de machine ontworpen om een koffiepauze in een kleine kring te vergemakkelijken. Het (kunststof) reservoir van de Bezzera espressomachine met een inhoud van 3 liter zorgt voor een meer dan voldoende watertoevoer (de machine schakelt zichzelf automatisch uit als het waterpeil onder een minimumniveau zakt), en een extra elektrisch verwarmingselement in de zetgroep zorgt er ook voor dat de boiler, die 1,5 liter water bevat, en de zetgroep niet alleen verbazingwekkend snel de juiste bedrijfstemperatuur bereiken, maar deze ook zeer nauwkeurig handhaven.

Controle en bediening.

De Bezzera BZ10 is binnen iets meer dan tien minuten na het inschakelen bedrijfsklaar. Een dubbele manometer geeft zowel de ketel- als de zetdruk aan en geeft dus niet alleen informatie over de bedrijfsgereedheid van de machine, maar ook een indicatie van de juiste maling (is het espressogruis te fijn, of misschien te grof gemalen?) en, indien nodig, van de ontkalking die eventueel nodig is. De machine is ingesteld op een brouwdruk van 9 bar. Ongebruikelijk voor een machine in deze prijsklasse zijn de stoom- en waterkranen voorzien van een robuust kantelmechanisme, zoals bij de grote gastronomiemachines, dat tijdrovend schroeven overbodig maakt en een snelle omschakeling mogelijk maakt - nog een niet te onderschatten voordeel als u in de kortst mogelijke tijd meerdere kopjes cappuccino of espresso wilt bereiden.

Instructies

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 27331

De Bezzera BZ10 is een espressomachine met dubbel circuit, krachtige vibratiepomp en thermische beveiliging.
Behuizing hoogglans gepolijst roestvrij staal. Waterreservoir (inhoud 3 l) van kunststof, boiler en alle leidingen in de warmwaterzone van koper. Knevelhendel van thermohardende kunststof. Portafilter met dubbele uitloop, twee zeven (7 en 14 g, geschikt voor tamper met Ø 58 mm), één blinde zeef. Dubbele manometer (weergave van de keteldruk en de brouwdruk). Brouw druk 9 bar. Brouwtemperatuur 94-96 °C. Opgenomen vermogen 1,4 kW. Gemaakt in Italië.
Hoogte 37,5 cm, breedte 25 cm, diepte 42,5 cm. Gewicht 19 kg. Kabellengte 1,8 m.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu