Menu

Betonmolen Rocco

Betonmolen Rocco
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  ROCCO is het broertje van BRONCO en de betonmolen voor kinderen vanaf 1 jaar. ROCCO biedt veel mogelijkheden voor de cognitieve en motorische ontwikkeling van het kind. Je kunt de ROCCO niet alleen rollen en duwen. De kleurrijke ringen vormen de tank van de betonmolen. Ze kunnen worden gesorteerd, gestapeld, gespeld, gedraaid, gevuld, gesloten en natuurlijk gebruikt als zandvorm. De ROCCO bestaat uit een centraal gedeelte van beukenhout. De plastic ringen worden er eenvoudig opgeschoven en kunnen vrij worden gedraaid. Door zijn stevige constructie en de dikke rubberen wielen, afkomstig van het skateboard, heeft de ROCCO zeer goede roleigenschappen. In huis - vooral op houten of stenen vloeren - blijken de rubberen wielen een voordeel te zijn. In plaats van het luide houten of plastic gekletter van conventioneel speelgoed is er een rustig rollend geluid. Als er tijdens het buitenspelen zand in de tandwielen komt, kan de ROCCO gemakkelijk door volwassenen worden gedemonteerd en schoongemaakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205570

   Afmetingen: B 13 × D 29,5 × H 14,7 cm
   Gewicht: 700 g
   Materiaal: Lading: beuk (herkomst: Oost-Europa), gelakt; Schep: polypropyleen; Wielen: TPE-BX
   Ontwerp: Rosenbohm en Fellehner
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu