Menu

Beeldrail eikenhout magnetisch

Breedte 42 cm
Beeldrail eikenhout magnetisch
Breedte 42 cm
27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vast op zijn plaats. En net zo snel weer vervangen

Deze discrete stripconstructie is een succesvol alternatief voor de klassieke fotolijst, omdat hij uiterst gemakkelijk te vullen en aan de muur te bevestigen is. De boven- en onderrand van het gekozen papier worden eerst ingesloten tussen twee eikenhouten strips voorzien van magneten, waarna het geheel met behulp van een koord aan de bovenste strip kan worden opgehangen. Zo snel als het document is bevestigd, kan het ook worden vervangen; het tentoongestelde stuk blijft intact.
Wij bieden de stroken, die doen denken aan klassieke school- of onderwijsborden, aan in drie DIN-breedtes (A4, A3, A2) en in een breedte van 50 cm - er is plaats voor foto's, tekeningen, prints en posters, maar ook voor zelfgemaakte documenten zoals kalenders of overzichten en grafieken met werkmethode-waarde. De houten strips worden vervaardigd in een Beierse werkplaats voor mensen met een handicap.

Productinformatie

Artikel nummer 37593

Latten van onbehandeld eikenhout (herkomst Duitsland) met magneten. Ophangkoord gecoat leer. Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder opdruk.
Breedte 42 cm Voor A2 staand en A3 liggend formaat. Breedte 42 cm, hoogte 1,2 cm. Gewicht 130 g. Met 3 magneten.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu