Menu

Beeldrail eiken magnetisch

Breedte 50 cm
Beeldrail eiken magnetisch
Breedte 50 cm
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vast op zijn plaats. En net zo snel weer vervangen

  Deze discrete stripconstructie is een geslaagd alternatief voor de klassieke fotolijst, omdat hij uiterst gemakkelijk te vullen en aan de muur te bevestigen is. De boven- en onderrand van het gekozen papier worden eerst ingesloten tussen twee eiken strips die voorzien zijn van magneten, waarna het geheel met een koord aan de bovenste strip kan worden opgehangen. Het document kan even snel worden bevestigd als verwisseld; het tentoongestelde stuk blijft intact. Wij bieden de stroken, die doen denken aan klassieke school- of lesborden, aan in drie DIN-breedtes (A4, A3, A2) alsook in een breedte van 50 cm - er is ruimte voor foto's, tekeningen, prenten en posters, maar ook voor zelfgemaakte documenten zoals kalenders of overzichten en grafieken met werkmethodewaarde. De houten strips worden vervaardigd in een Beierse werkplaats voor mensen met een handicap.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37592

   Latten van onbehandeld eikenhout (herkomst Duitsland) met magneten. Opknoping koord gecoat leer. Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder opdruk.
   Breedte 50 cm Breedte 50 cm, hoogte 1,2 cm. Gewicht 185 g. Met 4 magneten.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu