Menu

Balkon Box Robinia Hout

Balkon Box Robinia Hout
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wanneer wij op zoek zijn naar een bepaald goed en constateren dat de zoekresultaten niet voldoen aan onze eisen wat betreft materiaal, uiterlijk en functie, laten wij het produkt soms volgens onze eigen specificaties maken. Dat is wat er gebeurd is met deze balkonbak van robiniahout, die je alleen in dit ontwerp bij Manufactum kunt krijgen.

Materiaal alternatief. Robinia.

Hout is niet alleen een veel mooier materiaal dan het plastic dat gewoonlijk voor balkonbakken wordt gebruikt. Het kan ook veel duurzamer zijn, vooral als, zoals hier, de container van binnen bekleed is. De thermische eigenschappen van het hout - in dit geval van de gewone robinia - komen ook de plantengroei ten goede. Door zijn stevigheid is het hout van de robinia vrij ongevoelig voor vocht. Toch raadt de fabrikant van onze balkonbakken aan niet rechtstreeks te planten, maar ze ofwel van binnen met folie af te dekken of een geschikte plastic bak te gebruiken om te voorkomen dat het hout in de lengte verdraait. Wij halen de houten balkonbakken uit Hongarije, waar de robinia een van de belangrijkste bosbomen is.

Productinformatie

Artikel nummer 66241

Zwarte sint-jansbroodboom (oorsprong Hongarije), onbehandeld en van binnenuit begast. Staalbanden ongelegeerd kwaliteitsstaal materiaal nr. 1.0332 (niet roestvrij). Met twee afvoergaten. Gemaakt in Hongarije. Volume 15 l. Hoogte 20,5 cm, breedte 70 cm, diepte 19 cm. Gewicht 5,8 kg. Geleverd zonder haken.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu