Menu

Bakhulzen koper vertind

Bakhulzen koper vertind
Bakhulzen koper vertind
Bakhulzen koper vertind
€ 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Feestelijk snoepgoed

Kleine cakejes voor het ontbijt, soufflé, vlaai of pudding (bereid in een bain-marie) als dessert - dit alles is mogelijk in deze koperen vormen, die aan de binnenkant vertind zijn, omdat het kostbare metaal de hitte van de oven zonder verlies doorlaat. Deze koperen mallen komen uit Zuid-Italië, wij bieden ze aan in een set van zes.

Per warmtedistributie. Bakken met koper

Elke bakker weet dat een koperen bakvorm een buitengewone bijdrage levert tot het succes van gebak. Om welke reden? Heel eenvoudig: vanwege de uitstekende warmtegeleiding waarvoor dit kostbare materiaal zo terecht door chef-koks wordt gewaardeerd. Dit is een eigenschap die ook zeer bevorderlijk is voor een gelijkmatig bakresultaat.
Al onze koperen ovenschalen komen uit Italië, van de grond af aan. Het koper wordt op het platteland gewonnen, in platen van geschikte materiaaldikte getrokken en met de hand verwerkt in een kleine fabriek in de buurt van Napels. De platen worden eerst in rondjes gesneden en vervolgens met vet ingesmeerd voordat een gespecialiseerde machine ze in vorm stanst. De bakvormen worden ontbraamd, schoongemaakt en zorgvuldig gepolijst tot ze glanzen, en tenslotte worden ze aan de binnenkant voorzien van een flinterdunne tinlaag. Let er bij het gebruik op dat de koperen vormen met een beetje bijenwas of boter worden ingevet voordat het deeg erin wordt gegoten.

Productinformatie

Artikel nummer 25234

Koper, vertind van binnen. Ø elk ca. 7,5 cm, hoogte 3,2-3,7 cm. Totaal gewicht 370 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu