Menu

Ansichtkaartenset Tangram

Ansichtkaartenset Tangram
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Set van drie kaarten in overtuigend design en ambachtelijke kwaliteit. Geïnspireerd op het wereldberoemde Tangram-spel en in de heldere Pantone-kleuren magenta, geel en lime. De kaarten zijn gedrukt op een zeer speciaal papier, MetaPaper Eco Fibre Cream 320 g/m² op een originele Heidelberg cilinder uit 1954 in de studio van Erik Spiekermann. Het FSC-gecertificeerde ongebleekte papier van 30% strovezels en 70% zuivere vezelpulp is veel stabieler dan bijvoorbeeld grasvezels en veel stijver dan houtvezels door de toevoeging van het materiaal stro. Dit geeft het materiaal een grote sterkte. Met stro wordt een hernieuwbare grondstof gebruikt die een duurzaam type vezel toevoegt aan de grondstofbasis. De stengel die overblijft na de oogst van het graan wordt gebruikt, wat het ecologisch evenwicht ten goede komt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206586

   Afmetingen: B 11 x H 15,8 cm
   Gewicht: 16 g
   Materiaal: MetaPaper Eco Fibre Cream 320 g/m² met 30% strovezel
   Design: Helene Bunge en Lilith Zachwieja
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen