Menu
ALEON

Aluminium behuizing

(61 liter)
Zwart
ALEON
Aluminium behuizing
(61 liter)
Zwart
  € 659,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Van serieproductie - kast van aluminiumplaat. Voor een grotere stabiliteit van de plaathuid is het oppervlak voorzien van een structurele pons. De hoeken en het frame van de koffer zijn gemaakt van bijzonder dik materiaal en vormen de stabiele structuur van de koffer via industriële geklonken verbindingen. De bevestigde wielen draaien gemakkelijk en vrij en bewegen geruisloos. Met robuuste inklapbare draaggrepen aan de lange en korte zijde. Het interieur kan worden ingedeeld en beveiligd met twee verstelbare panelen. De koffer heeft TSA-sloten die de douane met een hoofdsleutel kan openen. Zelfs in zijn grote formaat van 61 liter is de koffer gemakkelijk te verplaatsen met behulp van de telescopische handgreep, die in verschillende standen kan worden vergrendeld, via de vier gemakkelijk te draaien wielen met rubberen bekleding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207339

   Afmetingen: B 45 × D 28 × H 67 cm
   Volume: 61 l
   Gewicht: 6,3 kg
   Materiaal: Doppen: Aluminium, geanodiseerd; Dubbele wielen: Polyamide; afdichting: rubber, voering: polyester, telescoopgreep en handvat: ABS kunststof
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen