Menu

Aluinsteen zuiver

Aluinsteen zuiver
  € 24,90Basisprijs: € 207,50/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wat stenen kunnen doen. Aluinsteen.

  Aluinsteen is een goede aftershave voor nat scheren en een goede preshave voor elektrisch scheren. Tegelijkertijd is het een effectieve en goedkope deodorant, waarvan de voordelen werden geprezen door Plinius de Oudere in zijn Natuurlijke Historie. Aluin is een natuurlijk kaliumaluminiumsulfaat dat de geur van transpiratie betrouwbaar bindt. In veel andere deodorants wordt deze taak vervuld door andere aluminiumzouten zoals aluminiumhydrochloride of ammonium, die hier niet voorkomen. Toch raden wij aan het alleen te gebruiken op een gezonde, onbeschadigde huid. Niet direct na het scheren gebruiken, als u uw okselhaar scheert, doe dat dan de avond ervoor.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67344

   100% aluin. Lengte ca. 7 cm, Ø 4 cm. Gewicht 120 g. Wanneer de aluinsteen op een droge plaats wordt bewaard, is hij onbeperkt houdbaar.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu