Menu

Afvalinzamelaar Ophaler

Wit
Afvalinzamelaar Ophaler
Wit
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Afvalbak - heroverwogen. RE-COLLECTOR wordt aan de muur bevestigd. De bediening is kinderlijk eenvoudig: door licht op de onderkant te drukken, kantelt de bak open en wordt de inhoud toegankelijk. De verplaatsbare binnenemmer kan gemakkelijk worden verwijderd voor het legen of schoonmaken met de twee draaggrepen, die ook kunnen worden gebruikt om 20-liter afvalzakken op hun plaats te houden. Kan afzonderlijk, in een rij of boven elkaar worden gemonteerd. De RE-COLLECTOR is gemaakt van 100% gerecycleerd polypropyleen in Denemarken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207704

   Afmetingen: B 30 × D 15 × H 40 cm
   Volume: 12 l
   Gewicht: 2 kg
   Materiaal: 100% polypropyleen, gerecycled
   Design: Tenna Holdorff Christiansen
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen