Menu

Accessoires voor Container Henry

Legplank - RAL 5024 Pastelblauw
Accessoires voor Container Henry
Legplank - RAL 5024 Pastelblauw
  € 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het legbord wordt losjes in het hoge, open compartiment gestoken en verdeelt het in twee helften.

  Inzetstukken van plaatstaal completeren de HENRY containerserie.

  Container Henry

  Een plankentoren met meerdere toepassingen: HENRY in zwart en wit, small, medium en large is een objectief middelpunt in de kamer of een discreet meubel. HENRY staat vrij, autonoom en van alle kanten toegankelijk als ruimteverdeler of als aanvullend meubel in de badkamer, woonkamer of hal. Gemakkelijk te verplaatsen via vrij draaiende, verborgen wielen. Een legbord dat de vakken verdeelt en een lade - beide van plaatstaal en gelakt in blauw of wit - vullen HENRY aan en breiden zijn functie uit.

  Wij streven naar deze diversiteit van gebruik in al onze MAGAZIN producten. Naast zijn functionaliteit valt het kleine meubel op door zijn slimme constructie: in een hoek van 45 graden gefreesde panelen grijpen afwisselend in de hoogte in elkaar. Dit geeft HENRY een zeer fijne contour en benadrukt tegelijkertijd het hoogwaardige materiaal, waarvan de gelamineerde houtkern dus zichtbaar is. HENRY wordt volledig gemonteerd geleverd. We ontdekten HENRY en de ontwerpers van Studio Sergeant rond de jonge Belg Pieter van den Poel op een tentoonstelling van afgestudeerden van de "Thomas More Hogeschool Mechelen". Met de naam van hun meubelstuk willen de jonge ontwerpers herinneren aan de architect Henry van der Velde, die met de architectuur van de Boekentoren een opvallende boekentoren naliet aan hun woonplaats Gent.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 89165

   Materiaal: staal, poedercoatingOntwerp: Studio Sergeant / Magazin
   Legbordinzet Het legbordinzetstuk wordt los in het hoge, open vak gestoken en verdeelt het in twee helften.Afmetingen: B 40 x D 40 x H 17,5 cmGewicht: 3,6 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu