Menu
Manufactum

Zuivere nieuwe wollen deken

Wit
Manufactum
Zuivere nieuwe wollen deken
Wit
  € 249,00
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Wij hebben een zwak voor dekens van natuurlijke materialen, vooral als het zulke zachte, verwarmende merinowol is, zoals deze. Maar de kleuren komen niet altijd overeen met onze ideeën. Dan grijpen we zelf in de kleurpot en laten we de mooie dingen niet alleen maken in het materiaal van onze keuze, maar ook volgens onze kleurwensen - zoals deze kleurrijke merinowollen dekens. We hebben de kleuren van de scheringgarens zelf uitgekozen en sommige dekens zijn in deze kleuren (in salie, spar, rozenbottel, rosé en geel) alleen bij Manufactum verkrijgbaar.

  Laat je kleuren zien. Met Duitse merinowol

  Met deze deken zit je warm en zacht, want hij is geweven van merinowol. Het is uiterst fijn en soepel en voelt daarom bijzonder zacht aan. Merinowol krast niet, is aangenaam licht en dankzij de gekroesde structuur die lucht vasthoudt, houdt het u uitstekend warm maar ook aangenaam koel - een deken voor alle gelegenheden. En met een hele reeks kleuren is er voor elke smaak wel iets te vinden. Om de deken nog volumineuzer en zachter te maken, krijgt het oppervlak een zogenaamde Rauflor op rolkaardmachines die zijn uitgerust met natuurlijke distels. De contrastkleurige kettingsteek die rondom loopt is gemaakt met een oude kettingsteekmachine die zeldzaam is geworden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20635

   100% scheerwol. Herkomst Duitsland. Gewicht per oppervlakte-eenheid 450 g/m². Garengetal Nm 4/7. Gebonden met wolgaren. Gemaakt in Duitsland. 150 × 200 cm. Gewicht 1.350 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten