Menu

Zuiver Linnen Venetiaans Gordijn

Breedte 90 cm - Hoogte 30 cm
Exclusief
Zuiver Linnen Venetiaans Gordijn
Breedte 90 cm - Hoogte 30 cm
64,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Even zeldzaam als gordijnen van het fijnste zuivere linnen zijn ruitjesgordijnen van dit materiaal, die bovendien vrij effen zijn. Na een vruchteloze zoektocht hebben wij de traditionele weverij Vieböck opdracht gegeven zo'n gordijn voor ons te produceren: kant-en-klaar in verschillende breedtes en hoogtes. Ze zijn exclusief verkrijgbaar bij Manufactum.

(K)Een half ding

Uit het Mühlviertel, een traditionele textielstreek in Opper-Oostenrijk, waar men zich heeft gespecialiseerd in het weven van linnen, komt dit ruitjesgordijn. Het beste linnen van langvezelig vlas van Europese oorsprong wordt geweven tot een voile van uitzonderlijke kwaliteit. Met een basisgewicht van 92 g/m² (140-160 g/m² zijn gebruikelijk) en een garengetal van Nm 36 is het doekachtige weefsel zeer fijn en licht transparant.
Drie parallelle ajournaden versieren het onderste deel van het verder zeer effen ruitjesgordijn. Het is kant-en-klaar, de bovenzoom heeft een 3 cm breed trekkoord voor de gordijnroede, zodat het gemakkelijk te bevestigen is. De zoom onderaan is 3 cm breed.

Gordijnen van zuiver linnen

Van de traditionele weverij Vieböck in het Oostenrijkse Mühlviertel krijgen we gordijnen van zuiver linnen van buitengewone kwaliteit: het linnen wordt verkregen uit langvezelig vlas van Europese oorsprong en in de hoofdvestiging van het bedrijf in platbinding geweven. De gordijnen zijn kant-en-klaar en klaar voor onmiddellijk gebruik.

Productinformatie

Artikel nummer 67551

100% linnen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 92 g/m2. Aantal garen in schering en inslag Nm 36. Machinewasbaar op 30 °C, gelieve niet te centrifugeren. Kleur zuiver wit. Levering zonder gordijnroede. Gemaakt in Oostenrijk.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu