Menu

Wormplaat supplement

Wormplaat supplement
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Defensief plaatwerk. Effectief afweermiddel tegen slakken

  Een rand van metalen platen met een speciaal profiel: de naar buiten gebogen rand voorkomt effectief dat slakken eroverheen kruipen. Om het op te zetten, volstaat het een geul van ongeveer 8 cm diep in het bed te trekken, de metalen platen enkele centimeters in elkaar te duwen, ze in de geul te leggen en ze met aarde aan te drukken. Gemaakt in een plaatwerkfabriek in het Zwarte Woud; thermisch verzinkt en duurzaam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66802

   Met dit extra blad kunt u het met de basisuitrusting omheinde gebied naar wens uitbreiden: met vier stuks bijvoorbeeld tot een oppervlakte van 4 m². De platen kunnen ook in elkaar worden geschoven om de lengte te compenseren. 1 stalen plaat à 1 m lengte en 23 cm hoogte.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu