Werkhaus

Werkhaus geschenkmand kerstman

Werkhaus
Werkhaus geschenkmand kerstman
  € 12,90
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Decoratief gepresenteerd. Gegarandeerd roetvrij

  Deze kerstman hoeft zich niet door de schoorsteen te wringen om kleine cadeautjes uit te delen. Intelligent geconstrueerd, aangenaam stabiel en gemakkelijk te monteren, is de kleine geschenkmand een echte blikvanger. Als tafeldecoratie brengt het de gasten in de juiste stemming voor de feestelijke maaltijd; als geschenkverpakking pepert het het geschenk op een aantrekkelijke manier op. En wij hebben geen bezwaar tegen verder en veelvuldig gebruik - bijvoorbeeld als pennenbakje of doosje voor kleine onderdelen.

  Werkhuis. Balk-en-wandverbinding 2.0

  Het intelligente bouwprincipe van Werkhaus is verbazingwekkend eenvoudig en maakt gereedschap voor montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen voor kleinere producten van robuust, maatvast MDF (medium density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines nauwkeurig op maat gesneden. De delen worden met elkaar verbonden door het web van het ene paneel, dat aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te steken en het aan de buitenkant met een rubberen ring te bevestigen. De resulterende producten zijn licht, verbazingwekkend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen op elk moment zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd.

  Kleine moeite. Geweldig formaat

  Dankzij het precieze snijden van de MDF-panelen en de schone machinale verwerking is het mogelijk om - naast de klassieke Werkhaus organisatiemeubelen van HDF-panelen - duurzame producten van klein formaat te vervaardigen die met behulp van timmerwerk veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn. En als bij toeval creëren de zichtbare insteekverbindingen van web, groef en rubberen ringen ook een zeer unieke (en gewillige) vormentaal. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 ontwikkelt en produceert Werkhaus al zijn producten in het hoofdkantoor in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204125

   Kit gemaakt van MDF-platen (dikte 3,2 mm), beschilderd met speelgoedverf, en kleine rubberen ringen om de insteekverbindingen te bevestigen. 1 vak (16,5 × 9,5 × 5,5 cm). Gemonteerde hoogte 14,5 cm, breedte 21,5 cm, diepte 12 cm. Gewicht 175 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen