Werkhaus

Werkhaus adventskalender doos

Werkhaus
Werkhaus adventskalender doos
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Blijvend verrassingseffect. Elke dag, elk jaar opnieuw.

  Voorbij zijn de dagen dat de al te nieuwsgierigen stiekem achter het deurtje of in de kous konden gluren en zo hun eigen verrassing bedierven. Omdat deze adventskalender elke dag opnieuw wordt gevuld met kleine cadeautjes, is het verrassing- en "delight"-effect gegarandeerd. Het draaiende cijferwiel aan de binnenkant geeft duidelijk de desbetreffende datum aan de buitenkant weer - het is ook mogelijk om een of meer dagen over te slaan, bijvoorbeeld als de adventsdoos als cadeau moet worden gebruikt. Bijzonder aangenaam in onze ogen: de kleine, intelligent ontworpen doos gedraagt zich uiterst duurzaam. De maatvaste MDF-panelen kunnen net zo snel worden gemonteerd als moeiteloos worden gedemonteerd en ruimtebesparend worden opgeborgen - met het oog op volgend jaar, wanneer de adventskalenderbox weer voor het beoogde doel kan worden gebruikt.

  Werkhuis. Balk-en-wandverbinding 2.0

  Het intelligente bouwprincipe van Werkhaus is verbazingwekkend eenvoudig en maakt gereedschap voor montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen voor kleinere producten van robuust, maatvast MDF (medium density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines nauwkeurig op maat gesneden. De delen worden met elkaar verbonden door het web van het ene paneel, dat aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te steken en het aan de buitenkant met een rubberen ring te bevestigen. De resulterende producten zijn licht, verbazingwekkend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen op elk moment zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd.

  Kleine moeite. Geweldig formaat

  Dankzij het precieze snijden van de MDF-panelen en de schone machinale verwerking is het mogelijk om - naast de klassieke Werkhaus organisatiemeubelen van HDF-panelen - duurzame producten van klein formaat te vervaardigen die met behulp van timmerwerk veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn. En als bij toeval creëren de zichtbare insteekverbindingen van web, groef en rubberen ringen ook een zeer unieke (en gewillige) vormentaal. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 ontwikkelt en produceert Werkhaus al zijn producten in het hoofdkantoor in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204127

   Kit gemaakt van MDF-platen (dikte 3,2 mm), beschilderd met speelgoedverf, en kleine rubberen ringen om de insteekverbindingen te bevestigen. 1 vak (14 × 14 × 7 cm). Gemonteerde hoogte 16 cm, breedte 16 cm, diepte 8 cm. Kan worden opgezet en opgehangen. Gat voor ophanging Ø 1 cm. Gewicht 260 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen