hello simple

Waspoederconcentraat

hello simple
Waspoederconcentraat
  € 15,90
  € 8,50Basisprijs: € 12,14/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Bespaart gewicht en beschermt het milieu. Waspoederconcentraat.

  Het aanbieden van waspoeder als concentraat heeft verschillende voordelen: U bespaart al veel gewicht bij het boodschappen doen, want in plaats van een doos van 2,5 kg gaat er slechts een klein zakje van 700 g in uw tas. Dit is niet alleen gemakkelijk voor uw rug, maar bespaart ook verpakkingsafval en er zit geen water vast in het wasmiddel. De ingrediënten zijn net zo milieuvriendelijk, want het wasmiddel bestaat uit 1. wassoda (natriumcarbonaat), dat vuil verwijdert, 2. natriumbicarbonaat (natriumwaterstofcarbonaat), dat geurtjes verwijdert, en ten slotte 3. vetoplossende kwarkzeep - meer niet. En omdat deze ingrediënten onschadelijk zijn voor mens en milieu, is het waspoeder gecertificeerd voor natuurlijke cosmetica. Als concentraat kan het spaarzaam worden gedoseerd en is het even zuinig als een grootverpakking. Bij middelhard water en normaal bevuild wasgoed is het voldoende voor 35 wasmachineladingen. Dit komt overeen met ongeveer een eetlepel (20 g) per wasbeurt. Voor donkere was adviseert de fabrikant het waspoederconcentraat eerst op te lossen in 100 ml warm water. Voeg voor helder wit wasgoed een beetje citroenzuur opgelost in water toe. Aangezien het geen parfum of wasverzachter bevat, kunt u essentiële sinaasappel- of citroenolie toevoegen aan het wasverzachtervakje voor een frisse geur en verdunde azijnessence als vervanging voor wasverzachter. Het waspoederconcentraat is geschikt voor alle temperaturen en de meeste stoffen, maar niet voor wol en zijde.

  Veiligheidsbericht

  Veiligheidsinformatieblad

  Productinformatie

  Artikel nummer 207331

   Zeer hoog rendement waspoederconcentraat, voldoende voor ca. 35 wasbeurten. Dosering voor middelhard water en normaal bevuild wasgoed: 20 g per wasbeurt. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gemaakt in Duitsland. 700 g papieren zak
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen