LANIUS

Vrouwen sneaker TENCEL™

Mauve
LANIUS
Vrouwen sneaker TENCEL™
Mauve
  Mauve
  € 99,00
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Een andere kijk op TENCEL™. Als een sneaker

  TENCEL™ is een lyocelvezel op basis van hout uit duurzaam beheerde bossen en plantages, die wordt verkregen in een gesloten productiecyclus. Geweven en gebreide stoffen ervan voelen zacht aan en zijn koel tegen de huid. Lanius heeft deze sneaker gemaakt van duurzaam TENCEL™. Zijn goede draageigenschappen worden aangevuld door een binnenzool van natuurlatex en een buitenzool van EVA-schuim en rubber, die zorgen voor de beste voetvaldemping. Geribde gebreide manchetten zorgen ook voor een goede afwerking bij de enkel.

  Kwaliteit en eerlijke productie. Mode door Claudia Lanius

  Het werk van het modemerk Lanius speelt zich af in het spanningsveld tussen drie factoren: ten eerste modeontwerp met geraffineerde snitten en vormen, ten tweede het gebruik van gecertificeerde grondstoffen en ten derde de garantie van eerlijke arbeidsomstandigheden. Afhankelijk van het kledingstuk ligt de nadruk soms meer op de ene factor, soms op de andere - terwijl altijd de doorslaggevende vraag naar kwaliteit in termen van materialen en afwerking in het oog wordt gehouden. Claudia Lanius zit achter het in 1999 opgerichte merk. Zij ontwikkelt alle ideeën en ontwerpen in haar Keulse studio, die vervolgens door haar team worden gerealiseerd en door producenten in verschillende landen worden gemaakt.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 206764

   Bovenstuk en voering 100% Lyocell (TENCEL™). Binnenzool Natuurlatex, bekleed met TENCEL™. Buitenzool van ethyleenvinylacetaatschuim (EVA) en rubber. TENCEL™ veters. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen