HAY

Voorzitter Resultaat

Beige / Eik
HAY
Voorzitter Resultaat
Beige / Eik
  Beige / Eik
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Al meer dan een halve eeuw is deze stoel een icoon van dit meubelgenre. Hij werd veel gebruikt als schoolstoel en in openbare instellingen, vooral in Nederland. In samenwerking tussen de oorspronkelijke fabrikant Ahrend en het Deense merk Hay heeft het een grondige revisie ondergaan en vooral een aanpassing aan de hedendaagse zitmaten. De stoel wordt aanbevolen - ook in combinatie met de formeel zeer passende PYRAMID tafels - als ideale eetkamerstoel. De stalen frameconstructie, die er zowel licht als zeer technisch uitziet, bestaat uit dragende, U-vormige stalen profielen die op hun plaats worden gehouden door een buis die onder de zitting loopt. De zitting is recht, de rugleuning, eveneens van multiplex, is licht flexibel via rubberen lagers en past zich aan de druk van het lichaam aan. Rubberen voetjes beschermen gevoelige vloeren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14224

   Afmetingen: B 45,5 × D 48,5 × H 81 cm, zithoogte: 46 cm
   Gewicht: 5 kg
   Materiaal: frame: staal, gepoedercoat; zitting en rugleuning: eiken (herkomst: Oost-Europa), mat gelakt, rubberen poten / rubberen lagers
   Design: Friso Kramer en Wim Rietveld
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen