Wildwax

Veganistisch oliedoek

(3 stuks)
Rood gestreept
Wildwax
Veganistisch oliedoek
(3 stuks)
Rood gestreept
  Rood gestreept
  € 19,90
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Veganistische oliedoeken. Fris blijven zonder huishoudfolie

  Deze wasdoeken van biologisch katoen bieden een dubbel alternatief, want ze zijn gecoat met een mengsel van zonnebloemwas, sparrenhars en kokosolie in plaats van bijenwas. Dit betekent dat ze niet alleen huishoudfolie en aluminiumfolie vervangen, maar ook bijenwasdoeken als je dierlijke producten helemaal wilt vermijden. De vegan wasdoeken beschermen voedsel - of het nu fruit, groenten of snacks zijn - als een tweede schaal, waardoor het voedsel kan ademen en langer vers en knapperig blijft. Je kunt het oliedoek ook gebruiken om kommen, schalen, borden en flessen in de koelkast of voorraadkast mee af te dekken. Om dit te doen, leg je het in het midden, span je het doek uit en gebruik je de warmte van je handen om kleefkracht te creëren aan de rand van de bak.

  Duurzaam, herbruikbaar, makkelijk schoon te maken

  De vegan oliedoeken kunnen zo vaak als nodig worden hergebruikt en zijn gemakkelijk schoon te maken. Lichte vlekken kunnen verwijderd worden met koud water en een beetje afwasmiddel, hardnekkige korsten kunnen er voorzichtig afgeschraapt worden met de achterkant van een mes. Als er zich schimmel op het oppervlak heeft gevormd, maak dit dan schoon en behandel het met azijn. Als het textiel echter aangetast is, moet je het oliedoek weggooien. Omdat het 100% natuurlijk is, kan het theoretisch gewoon in de compost. Dit komt omdat er tijdens het productieproces aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de puur natuurlijke ingrediënten - alle bewerkingen worden met de hand uitgevoerd. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en is niet gebleekt, en de fairtrade kokosolie uit de Filipijnen is ook van biologische kwaliteit. De sparrenhars is afkomstig van duurzame teelt in Frankrijk. Het is echter veel praktischer om het gebruikte oliedoek te gebruiken als duurzame aanmaakblokjes voor de barbecue in plaats van het weg te gooien bij het compost. Vanwege het gehalte aan olie, vet en hars werkt dit uitstekend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207700

   100% katoen. Met een coating van geharde zonnebloemolie, sparrenhars en kokosvet. Gemaakt in Duitsland. Doos met 3 doeken, elk 30 × 30 cm, 20 × 20 cm en 15 × 15 cm. Totaal gewicht 45 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen