Menu
Wildwax

Veganistisch oliedoek

(3 stuks)
Blauw gestreept
Wildwax
Veganistisch oliedoek
(3 stuks)
Blauw gestreept
  € 19,90
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Veganistische oliedoeken. Vers houden zonder huishoudfolie

  Deze wasdoeken van biologisch katoen bieden een dubbel alternatief, want in plaats van bijenwas zijn ze bedekt met een mengsel van zonnebloemwas, sparrenhars en kokosolie. Zij vervangen dus niet alleen huishoudfolie en aluminiumfolie, maar ook bijenwasdoeken als u helemaal zonder dierlijke producten wilt. De veganistische oliedoeken beschermen het voedsel - of het nu fruit, groenten of het lunchpakket is - als een tweede schaal, terwijl het voedsel kan ademen en langer vers en knapperig blijft. U kunt het oliedoek ook gebruiken om kommen, schalen, borden en flessen in de koelkast of voorraadkast te bedekken. Leg het in het midden, rek het doek uit en gebruik de warmte van uw handen om hechting te creëren aan de rand van de container.

  Duurzaam, herbruikbaar, gemakkelijk te reinigen

  De veganistische oliedoeken kunnen zo vaak als u wilt worden hergebruikt en zijn gemakkelijk schoon te maken. Lichte vlekken kunnen worden verwijderd met koud water en een beetje afwasmiddel, hardnekkige korsten kunnen voorzichtig worden afgeschraapt met de achterkant van een mes. Als er zich wat schimmel op het oppervlak heeft gevormd, maak dit gebied dan schoon en behandel het met azijn. Als het textiel echter is aangetast, moet u het oliedoek weggooien. Omdat het 100% natuurlijk is, kan het theoretisch gewoon op de composthoop. Want al tijdens de productie - alle stappen worden met de hand gedaan - wordt aandacht besteed aan de kwaliteit van de puur natuurlijke ingrediënten. De gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt (GOTS-gecertificeerd) en is niet gebleekt; de eerlijk verhandelde kokosolie uit de Filipijnen is ook van biologische kwaliteit. De sparrenhars is afkomstig van duurzame teelt in Frankrijk. Maar het is veel praktischer om het afgedankte oliedoek te gebruiken als duurzame barbecueaansteker in plaats van het in de compost te gooien. Door zijn gehalte aan olie, vet en hars werkt dit perfect.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207699

   100% katoen. Met een coating van geharde zonnebloemolie, sparrenhars en kokosvet. Gemaakt in Duitsland. Doos met 3 doeken, elk 30 × 30 cm, 20 × 20 cm en 15 × 15 cm. Totaal gewicht 45 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen