F. Hammann

Utensil case koeienhuid

Zwart
Exclusief
F. Hammann
Utensil case koeienhuid
Zwart
  Zwart
  € 89,90
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  We hebben een langdurige samenwerking met F. Hammann. Sommige producten worden door de fijne kleermaker in Offenbach speciaal aan onze wensen aangepast. Voor dit etui is speciaal voor ons een uiterst soepel Ecopell® leer gebruikt en in het deksel is een spiegel verwerkt. Een goede zaak (en een praktische) die je alleen bij Manufactum kunt krijgen.

  Het beste van beide werelden.

  Een cosmetica- en gereedschapskoffer voor op reis moet zowel een beschermende verpakking zijn voor kleinere gebruiksvoorwerpen als een ruimtebesparend reisaccessoire dat veilig kan worden opgeborgen tussen kleding en spullen in een koffer of rugzak zonder gevoelige materialen te beschadigen of krassen achter te laten op gladde oppervlakken. De toepassingen voor deze softcase zijn legio: scheergerei, cosmetica of sieraden en manchetknopen worden veilig opgeborgen op reis.

  Gecertificeerd en soepel: Ecopell® leer.

  De koffer van Ecopell®-leder, een plantaardig gelooid rundleer dat is gecertificeerd door de International Association of the Natural Textile Industry, is precies dat. Het 1,2 mm dikke leer is ongelooflijk zacht en soepel en verpakt de spullen die u aan de koffer toevertrouwt op een breukvrije en gedempte manier. Het smalle frame met zijn afgeronde hoeken en de vernikkelde stalen grendel zijn zorgvuldig met de hand gepolijst. Het deksel is met hout versterkt en binnenin bevindt zich een spiegel (3,5 x 7,5 cm, niet vergrotend). Het stevige deksel en het stevige frame zorgen ervoor dat de koffer zijn vorm behoudt: De basis is immers zacht en aanpasbaar. De opgegeven hoogte van 3,5 cm is dus een maximumspecificatie, omdat de koffer zich aanpast aan de inhoud en afhankelijk van de vulhoogte ook smaller kan worden.

  Van F. Hammann in Offenbach.

  De koffer is vervaardigd in de Hammann "Fabrik feiner Lederwaren" in Offenbach, Hessen, een van de Duitse centra van lederwarenproductie sinds de 19e eeuw. Hammann zelf, een familiebedrijf van de vijfde generatie, kan ook terugblikken op een lange traditie - sinds 1864. De lederwaren en reisaccessoires, die deels nog op traditionele speciale machines in de productievestiging in Offenbach worden vervaardigd, zijn navenant doordacht en duurzaam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15887

   Gemaakt van koeienhuid (Ecopell®, dikte 1,2 mm), plantaardig gelooid. Frame en kruksluiting van vernikkeld staal. Spiegelglas (3,5 × 7,5 cm), dekselversterking van houtvezelplaat. Gemaakt in Duitsland. lengte 10,5 cm, breedte 7,5 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten