Menu

Unisex sneaker microvezel

Grijs
Unisex sneaker microvezel
Grijs
  Grijs
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Opmerkelijke mix van materialen

  Deze opmerkelijke sneaker in loopschoenstijl combineert non-woven stof (gemaakt van ananasvezels, polymelkzuur en polyurethaan), microvezel (gemaakt van polyurethaan en polyamide) en mesh (gemaakt van gerecycleerd polyester) in zijn bovenwerk. De voering is gemaakt van abacá (bananenplant), gecertificeerd biologisch katoen en polyester. De uitneembare binnenzool is gemaakt van kurk en ethyleenvinylacetaat (EVA). Het kan eventueel vervangen worden door uw eigen inlegzolen. De licht geribbelde buitenzool is van rubber, dat voor 60% synthetisch en voor 40% natuurlijk is.

  Duurzaam duurzaam: Genesis Footwear

  Genesis Footwear is een sneakerlabel dat zich richt op duurzaamheid, eerlijke arbeidsomstandigheden en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen zonder afbreuk te doen aan het design. Daarom zijn Genesis-sneakers bijna volledig gemaakt van gerecyclede, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Hoewel de productie ongeveer vijf tot zeven keer zo duur is als de grote spelers in de sneakerindustrie door de uitgebreide productie en de goede arbeidsomstandigheden, is de uiteindelijke prijs toch niet hoger. Dit is mogelijk omdat Genesis bewust geen klassieke reclame en marketing gebruikt, die ongeveer 70 procent van de prijs van de grote merken uitmaken. Last but not least: Genesis Footwear doneert een deel van de winst aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de wateren, zoals One Earth - One Ocean, de Surfrider Foundation en Sea Shepherd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 206914

   Buitenstof Niet-geweven (ananasvezels, polymelkzuur, polyurethaan), microvezel (polyurethaan, polyamide) en gaas (polyester). Voering Abacá (bananenplant), katoen en polyester. Uitneembare binnenzool van kurk en ethyleenvinylacetaat (EVA). Rubberen buitenzool. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu