Menu

Unisex sneaker microvezel

Grijs
Nieuw
Unisex sneaker microvezel
Grijs
Grijs
129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Opmerkelijke mix van materialen

Deze opmerkelijke sneaker in loopschoen-stijl combineert niet-geweven stof (gemaakt van ananasvezels, polymelkzuur en polyurethaan), microvezel (gemaakt van polyurethaan en polyamide) en gaas (gemaakt van gerecycleerd polyester) in zijn bovendeel. De voering is gemaakt van abacá (bananenplant), gecertificeerd biologisch katoen en polyester. De uitneembare binnenzool is gemaakt van kurk en ethyleenvinylacetaat (EVA). Ze kunnen indien nodig vervangen worden door uw eigen inlegzolen. De licht geribbelde buitenzool is gemaakt van rubber, dat voor 60% synthetisch en voor 40% natuurlijk is.

Duurzaam duurzaam: Genesis Footwear

Genesis Footwear is een sneakerlabel dat zich richt op duurzaamheid, eerlijke arbeidsomstandigheden en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen, zonder afbreuk te doen aan het design.
Daarom zijn Genesis sneakers bijna volledig gemaakt van gerecycled, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Hoewel de productie ongeveer vijf tot zeven keer duurder is dan die van de grote spelers in de sneakerindustrie als gevolg van de uitgebreide productie en de goede arbeidsomstandigheden, is de uiteindelijke prijs toch niet hoger. Dit is mogelijk omdat Genesis bewust afziet van klassieke reclame en marketing, die ongeveer 70 procent van de prijs van de grote merken uitmaken. Het verklaarde doel is concurrerend te zijn met een eerlijke verkoopprijs.
Tenslotte doneert Genesis Footwear een deel van de winst aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van de wateren, zoals One Earth - One Ocean, de Surfrider Foundation en Sea Shepherd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 206914

Buitenkant Geweven (ananasvezels, polymelkzuur, polyurethaan), microvezels (polyurethaan, polyamide) en netten (polyester). Voering Abacá (bananenplant), katoen en polyester. Uitneembare binnenzool van kurk en ethyleenvinylacetaat (EVA). Rubber buitenzool. Gemaakt in China.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu