Menu
Manufactum

Toolbar larikshout

Manufactum
Toolbar larikshout
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Vandaag hebben we deze werkbalk opnieuw gebouwd volgens een klassiek sjabloon en hebben we er twee houtsoorten voor gekozen die bekend staan om hun duurzaamheid. De balk zelf is gemaakt van het doorgaans zeer resistente, waterdichte hout van lariks, en voor elk van de gereedschapshouders worden twee bouten van breukvast beukenhout gebruikt.

  Netheid is de helft van het tuinieren

  Bij consequent gebruik voorkomt het slapstickintermezzo's zoals dat waarbij de tuinman per ongeluk op een rondslingerende hark stapt en buiten westen raakt doordat de steel van het gereedschap omhoog schiet. Het ordeningsprincipe waarmee deze gereedschapsbalk een twaalftal gereedschappen naargelang hun grootte sorteert, is eenvoudig maar doeltreffend, en zelfs langharige harken, bezems of schoffels met hun grotere koppen worden stevig vastgehouden door de beukenhouten bouten bouten - gerangschikt in vier paren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69742

   Gemaakt van weerbestendig larikshout, onbehandeld. Met acht bouten van beukenhout. Hoogte 10 cm, breedte 80 cm, uitsteeksel 13,5 cm. Gewicht 1, 4 kg. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten