designimdorf

Stap licht eiken

designimdorf
Stap licht eiken
  € 99,90
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Sfeervol lichteiland, cabriolet

  Of je nu een stokkaars of een pilaarkaars, een gewoon theelichtje of een theelichtje maxi bij de hand hebt: Deze opstapverlichting neemt de wasachtige lichtbron van uw keuze op aantrekkelijke wijze op en verandert deze in een sfeervol lichteilandje.

  In een werkplaats in het Zwarte Woud wordt de kaarsenhouder van de traplamp netjes uit het massieve hout van eikenhout gedraaid, geschuurd en ten slotte geolied. Dankzij de doordachte constructie en de nauwkeurige vervaardiging kan de bovenste trede worden verwijderd, zodat ook pilaarkaarsen ongehinderd kunnen worden geplaatst. Bij de productie legt het kleine familiebedrijf bijzondere nadruk op de regionale herkomst van het hout. Dankzij de precies passende glazen cilinder bewijst de traplamp zich ook als een echte lantaarn. Met een rustige vlam verspreidt hij zijn sfeervolle gloed niet alleen in de kersttijd, wanneer Rudolph met rode neuzen, de kerstman of het Christuskind door de kamer suizen, maar het hele jaar door, binnen en buiten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209745

   Geoliede eik (herkomst Duitsland). Glazen cilinder. Ø 12,5 cm, hoogte 23 cm. Gewicht 880 g. Een theelichtje en een kaars zijn inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen