Menu

Splinterpincet roestvrij staal

Splinterpincet roestvrij staal
€ 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Nauwkeurig en veelzijdig

Met hun evenwijdige en precies passende, extra fijne, geharde punten, grijpen de pincetten de kleinste haartjes en naaldscherpe splinters. Bovendien liggen zij zeer goed in de hand en zijn daarom even geschikt voor fijn mechanisch werk. Dit is geen toeval, want de pincetten werden oorspronkelijk ontworpen voor horlogemakers, die ze konden gebruiken om fijne tandwieltjes vast te grijpen en de bewegingen bij te stellen. Intussen worden zij veel vaker gebruikt op andere gebieden waar ook nauwkeurig werk vereist is. Handgemaakt in Solingen.

Productinformatie

Artikel nummer 14734

Roestvrij staal, geborsteld, met geharde, handgeslepen punt. Lengte 11,8 cm, breedte 1 cm. Gewicht 12 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu