Alfaset

Sourisquick Snelle Muis

Alfaset
Sourisquick Snelle Muis
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Alleen niet in het kaasgat

  De muis die als eerste naar de top van de kaas wil klimmen, moet snel en behendig zijn. Hoe hoger de spelers het halen in een vooraf bepaalde tijd, hoe meer punten ze krijgen. Dit vereist veel handigheid, want in Sourisquick mag de bal in de muis niet door een van de gaten van de kaas rollen. De muis bereikt de top en rond deze vallen met behulp van twee trekkoorden, die de spelers aan de uiteinden vastpakken en gebruiken om de muis te navigeren. De keuze van de bal - een grotere houten en een kleinere metalen bal zijn inbegrepen - en de ingestelde hellingshoek van het bord (er zijn er drie mogelijk) bepalen de moeilijkheidsgraad.

  Communautaire spelletjes van de eerste orde. Van Alfaset in Zwitserland

  De spelletjes van Alfaset overtuigen door hun buitengewone kwaliteit van afwerking. De Zwitserse fabrikant gebruikt hoofdzakelijk lokale houtsoorten zoals esdoorn, berk en beuk zonder compromissen: de pasvorm van de afzonderlijke onderdelen is indrukwekkend, de elementen zijn netjes gelijmd, de oppervlakken zorgvuldig behandeld. Kortom: de gezelschapsspellen van Alfaset steken er duidelijk bovenuit. Hetzelfde geldt voor hun vermogen om zowel kinderen als volwassenen te inspireren. Dit is onder meer te danken aan het feit dat de regels even eenvoudig als begrijpelijk zijn en dat succes niet afhangt van talent maar in hoge mate van gelukkige toevalligheden. De spellen worden allemaal vervaardigd in de vijf werkplaatsen van het bedrijf in de buurt van het meer van Neuchâtel. Bij Alfaset werken voornamelijk mensen met een handicap die samenwerken met geschoolde timmerlieden.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 22196

   Vanaf 7 jaar. Spelbord met draaggreep en een bal van hout en metaal. Plaat van beukenhout (herkomst Zwitserland) en berkenmultiplex (herkomst Estland en Finland). Ballen van beukenhout (herkomst Zwitserland) of metaal. Textiel trekkoorden. Hoogte 9 cm, breedte 40 cm, lengte 63 cm. Gewicht 4,5 kg. Instructies voor het spelen zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen