Menu

Schoppen voor kinderen

Nieuw
Schoppen voor kinderen
34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor kleine schatzoekers.

Graven is leuk voor kinderen - en het graafwerktuig onder de tuingereedschappen is de spade. In onze versie heeft het stevige, gesmede lemmet zelfs een geslepen rand. Dit maakt het gemakkelijker om in de grond te prikken, en de tuinierende nakomelingen kunnen er plantgaten mee graven, randen van bedden afsnijden, kluiten grond fijnstampen of wortels afsnijden, net zo goed als hun ouders dat kunnen met "hun" gereedschap. Apropos: Met een totale lengte van één meter is deze spade eigenlijk ook geschikt als (klein en licht, maar zeer functioneel) gereedschap voor volwassenen.

Let op:

Opmerking: Ons gereedschap voor kinderen is geen speelgoed. Houd rekening met de leeftijd en de rijpheid van het kind voordat u het met het gereedschap laat werken. Geef het gereedschap alleen onder toezicht aan het kind en berg het na gebruik kindveilig op.

Productinformatie

Artikel nummer 207375

Gesmede kling van mangaan-boronstaal (19 × 12,5 cm). Ashouten gelakte handgreep. Totale lengte 1 m. Gewicht 950 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu