Krumpholz-Werkzeuge

Schoppen voor kinderen

Krumpholz-Werkzeuge
Schoppen voor kinderen
  € 39,90
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor kleine schatzoekers.

  Graven is leuk voor kinderen - en het graafwerktuig onder de tuingereedschappen is de spade. In onze versie is het stevige, gesmede lemmet zelfs voorzien van een geslepen rand. Dit maakt het gemakkelijker om in de grond te prikken, en de tuinierende nakomelingen kunnen er plantgaten mee graven, bedranden mee afsnijden, kluiten grond mee pletten of wortels mee doorsnijden, net zo goed als hun ouders dat kunnen met "hun" gereedschap. Apropos: Met een totale lengte van een meter is deze spade eigenlijk ook geschikt als (klein en licht, maar zeer functioneel) gereedschap voor volwassenen.

  Opmerking:

  Ons gereedschap voor kinderen is geen speelgoed. Houd rekening met de leeftijd en volwassenheid van het kind voordat je het met het gereedschap laat werken. Laat het kind het gereedschap alleen onder toezicht gebruiken en berg het na gebruik kindveilig op.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207375

   Gesmede kling van mangaan-boronstaal (19 × 12,5 cm). Ashouten gelakt handvat. Totale lengte 1 m. Gewicht 950 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen