Menu

Schoen- en tassenrek Staaldraad

Nieuw
Schoen- en tassenrek Staaldraad
129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Opbergmeubels gemaakt van Zweedse gordijnen

Op het eerste gezicht zien deze in Zweden in vorm gebogen draadmeubelen er zeer filigraan uit, wat ze ook zijn en zouden moeten zijn in termen van design, namelijk: transparant, open, grote bruikbare ruimtes creërend met weinig gebruik van materialen en (visueel) alleen ruimte innemend wanneer ze gevuld of opgehangen worden. Het is echter een misvatting om uit hun uiterlijk te concluderen dat zij ook structureel en functioneel meer tot de categorie broeder-lichtvoet behoren. Door hun materiaaldikte en hun oppervlak (een fijn gestructureerde, ongevoelige poedercoating) zijn ze uiterst taai.

Productinformatie

Artikel nummer 17622

Afhankelijk van de hoogte waarop het aan de muur wordt bevestigd, kan dit meubel dienen als legplank voor schoenen, tassen, sjaal en pet of zelfs post.
Gemaakt van staaldraad, zwart gepoedercoat. Hoogte 11 cm, breedte 60 cm, uitsteeksel 28 cm. Gewicht 1,6 kg. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu