greenergrass

Rubberen kinderlaarzen

Red
greenergrass
Rubberen kinderlaarzen
Red
  Red
  € 42,90
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  En weer spring ik over plassen. Met goed schoeisel

  Een paar duurzame rubberen laarzen behoort ook - waarschijnlijk vooral - tot de basisuitrusting voor jongeren. Dodelijk springen over plassen (en er dan middenin landen), onbevreesd door de modder waden (en er hopelijk met een luid "squooosh" uitkomen), onbevreesd over heuvels en dalen rennen - met rubberlaarzen zijn kinderen goed uitgerust voor de kleine avonturen van het leven.

  Deze rubberen laarzen zijn in ieder geval regen- en modderbestendig: ze zijn gemaakt van natuurlatex en over een leest gegoten zoals hoogwaardige rubberen schoenen voor volwassenen - zelfs met de hand. De uitneembare binnenzool en de binnenvoering van zuiver katoen verbeteren het voetklimaat, vooral bij langer dragen. De buitenzool is slechts licht geprofileerd, en voor het geval dat de laarzen ooit bij regenachtig, somber weer of in het donker worden gedragen, zijn ze voorzien van een kleine reflector bij de hiel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203885

   Bovenwerk en zool van natuurlatex (86% natuurrubber en 14% rubber). Uitneembare binnenzool, 100% katoenen voering. Gemaakt in Slowakije.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen