Ruark Audio

Ruark Audio tafelstereosysteem R3 Walnoot

Nieuw
Ruark Audio
Ruark Audio tafelstereosysteem R3 Walnoot
  € 899,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Compacte afmetingen. Kamervullend geluid

  Het compacte R3 desktop stereosysteem maakt indruk met een verfijnd geluid dat zelfs de meest veeleisende luisteraars tevreden stelt. Dit is te danken aan de NS+ luidsprekerunits ontwikkeld door Ruark Audio, die worden aangestuurd door een geïntegreerde HiFi-klasse AB-versterker die tegelijkertijd bijzonder vervormingsarm en efficiënt is. In combinatie met een verstandig geprogrammeerde, hoogontwikkelde DSP-ondersteuning (DSP staat voor Digital Signal Processor) resulteert dit in een uitgebalanceerd geluidsbeeld met realistische, stereofonische ruimtebeelden op elk volume. Er kan ook een hoofdtelefoon worden aangesloten op de achterkant van de R3 via een 3,5mm jack aansluiting.

  Goed geluid. Uit vele bronnen

  De verscheidenheid aan mogelijke geluidsbronnen is opmerkelijk. Dit begint met de ontvangst van radio via de ether, die kan worden geleverd via een analoge FM RDS-tuner met hoge selectiviteit of via een hoogwaardige digitale tuner voor DAB en DAB+. Je kunt je favoriete zenders opslaan in tien voorkeurszenders en ze oproepen met één druk op de knop. De meegeleverde telescopische antenne is afneembaar zodat je ook een externe antenne kunt aansluiten. Het CD-station, vervaardigd volgens de strenge normen van de auto-industrie, speelt muziek af van CD's, CD-R's en CD-RW's en ondersteunt gangbare formaten zoals MP3, WMA of AAC. Muziek kan worden gestreamd vanaf externe apparaten zoals smartphones of tablets via Bluetooth 3.0 - in CD-kwaliteit dankzij de aptX-codec. (Een USB-laadaansluiting zorgt ervoor dat de batterij van de apparaten niet leegraakt). De R3 kan worden aangesloten op bestaande netwerken via WLAN en LAN. Hij kan worden aangesloten op de tv via een optische digitale ingang en op andere apparaten via analoge RCA-aansluitingen (in- en uitgangen). Last but not least zijn de streamingdiensten Spotify Connect, Amazon Music, Deezer en Tidal geïntegreerd in de R3.

  Intuïtieve bediening

  Visueel is de R3 duidelijk en netjes, zoals gebruikelijk voor Ruark. De bedieningseenheid, die doet denken aan een telefoonwijzer, bevindt zich op de behuizing; Ruark Audio noemt het RotoDial. De paar knoppen kunnen intuïtief worden bediend. Het haarscherpe OLED-display, dat vanuit elke hoek kan worden afgelezen en de tijd en informatie over programma's en instellingen toont, bevindt zich middenvoor tussen de luidsprekers. De helderheid kan zowel in actieve als in stand-by modus worden aangepast. Daaronder zit de opening voor de CD-drive en de aan/uit-schakelaar. Tot slot kan de R3 ook worden gebruikt als wekker. Dankzij twee wektijden en een instelbaar wekkervolume kun je terug naar de dag wanneer en hoe je wilt. Er is ook een sluimerfunctie beschikbaar.

  Ruark Audio. Goed geluid uit Groot-Brittannië

  Goed geluid moet toegankelijk zijn voor elke muziekliefhebber, niet alleen voor hifi-liefhebbers. Alan O'Rourke, oprichter en directeur van het Britse familiebedrijf Ruark Audio, werkt al meer dan 30 jaar volgens dit principe. Hij bouwt al vanaf het allereerste begin wereldberoemde luidsprekers en voegde daar eind 2006 radio's en muzieksystemen aan toe, die volgens dezelfde principes zijn ontworpen en overal een goed figuur slaan, of het nu in de woonkamer, slaapkamer of op kantoor is. Maar het is niet alleen het geluid van de Ruark apparaten dat uitmuntend is. Dankzij hun elegante uiterlijk werden ze ook al snel erkend als designklassiekers. Je hoeft niet zo ver te gaan als de fabrikant, die beweert dat zijn producten "built to last" zijn. Wat wel zeker is, is dat ze vele jaren plezier zullen bieden, zowel op het gebied van geluid als design.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 204784

   Stereosysteem met afstandsbediening. Houten behuizing, walnootfineer. Nominaal vermogen 30 W. Hoogte 16,7 cm, breedte 42 cm, diepte 22 cm. Gewicht 5,3 kg. Eurostekker.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen