Helga Kreft

Roterende vogel papegaai

Helga Kreft
Roterende vogel papegaai
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gedraaid met verve. Aandachtig geobserveerd

  Deze kleurrijke ara is goed voorbereid op elke vorm van draaiende duizeligheid en voert zijn acrobatische prestatie uit: Als hij één keer door zijn staartveren wordt aangeraakt, draait hij vrolijk rondjes op zijn zitstok - zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over zijn fysieke welzijn. Als sommige andere dieren allang door middelpuntvliedende krachten zouden zijn meegesleurd, laat de draaivogel zich niet uit het veld slaan en nestelt zich weer in zijn rechtop zittende positie.

  De thuisbasis van de roterende vogel is in het Ertsgebergte. Hoewel echte papegaaienpopulaties hier zeldzaam zijn, staat de regio bekend om zijn bekwame speelgoedmakers. Onder hun handen wordt de ara met grote zorg gemaakt: de afzonderlijke onderdelen worden tot op de millimeter nauwkeurig gesneden door middel van lasersnijden en vervolgens nauwkeurig in elkaar gezet. Het gebruikte berkenmultiplex is het perfecte materiaal: het is licht genoeg om de papegaai soepel te laten draaien en tegelijkertijd stabiel genoeg om hem een lang leven te laten leiden dat bij zijn soort past. De zitstok van beukenhout biedt de papegaai een stevige as om op te draaien, en zijn kleurrijke veren zijn met de hand beschilderd met sterk gepigmenteerde kleuren die geen schadelijke stoffen bevatten.

  Door zijn slimme constructie en perfecte balans heeft de draaiende vogel niet alleen decoratieve kwaliteiten. Boven de wieg of commode geplaatst, trekt het de aandacht van het kind - het ideale visuele object om rust en beweging, kleuren en vormen te leren onderscheiden. Ongewild traint het jong ook zijn concentratievermogen en traint het zelfs zijn motoriek door het fascinerende voorwerp van zijn nieuwsgierigheid te schoppen en vast te pakken. Hang de papegaai dus buiten bereik van uw kind, want zelfs de mooiste schommel is geen partij voor de moedige greep van een peuterhand.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206770

   Berkentriplex, in kleur gebeitst. Ogen van messing. Papegaaihoogte 33 cm, zitstoklengte 14 cm, schommellengte 50 cm. Totale lengte 75 cm. Gewicht 140 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen