Riess

Riess Braadpan Email

Volume 1,5 l
Exclusief
Riess
Riess Braadpan Email
Volume 1,5 l
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Emaille voor de professionele keuken herkent u aan de kwaliteit van het email - en aan de gekozen kleurencombinatie. Zwart van buiten, kobaltblauw van binnen: zo zijn potten, pannen en braadpannen voor restaurantkeukens altijd gemaakt. De firma Riess in Oostenrijk produceert dit kookgerei exclusief voor Manufactum.

  Geëmailleerde braadpan.

  We kennen de braadpan als een pan die vele toepassingen heeft in de keuken. In Oostenrijk, het land van Riess, is Kasserolle (of Reine) een gebruikelijke naam voor een brede braadpan - zoals deze met twee handvatten en in ieder geval geschikt voor de oven.

  Glasharde kwaliteiten. Kookgerei uit Neder-Oostenrijk

  Geëmailleerde potten en pannen zijn in feite niets anders dan ijzerwerk met een laagje silicaatglas. De eigenschappen van deze - glasharde - oppervlakteafwerking zijn echter uitstekend: email is corrosiebestendig, krasvast en gemakkelijk te reinigen, hittebestendig en smaakloos. En in dit ontwerp was kookgerei van geëmailleerd ijzer vroeger voorbehouden aan professionele koks.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34470

   Plaatstaal, zwart geëmailleerd aan de buitenkant en kobaltblauw aan de binnenkant. De braadpan is bij ons verkrijgbaar in vier inhoudsmaten van één tot vier liter, waarbij u het bijpassende deksel telkens apart moet bestellen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten