Menu
PROLANA

Onderdeken lamswol

140 × 200 cm
PROLANA
Onderdeken lamswol
140 × 200 cm
    € 529,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
    We verzenden
    Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
    We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

    Algemene informatie

    Tussen bont en fleece. Lammetjesstapel

    De lamswollen onderdeken ligt qua zachtheid en warmtebehoud tussen onze lamswollen onderdeken en de onderdeken van scheerwol in. Het heeft twee bruikbare kanten: een pluizige lamswollen kant voor koude nachten, die tegelijkertijd - net als lamswol - een zacht kussen biedt om op te liggen. De andere zijde is gemaakt van een temperatuurregulerende, ademende fleece van zuivere scheerwol (500 g/m²; van gecontroleerde biologische veeteelt), die bedekt is met een gladde jersey van biologisch katoen en zorgt voor een aangenaam slaapklimaat. De lamsvel onderdeken wordt vervaardigd in Waldburg in de Allgäu.

    Ter lof van de onderdeken

    Een apparaat dat in onbruik is geraakt, maar uiterst nuttig is: de onderdeken. Het zorgt altijd voor een goede temperatuur- en vochtbalans en dus voor een aangenaam slaapklimaat. Bij lage temperaturen houdt het het bed behaaglijk warm; tijdens warme zomernachten voert het overtollig vocht en warmte af. Onze onderdekens van scheerwol hebben een uitstekende klimaatbeheersing, zijn luchtdoorlatend, bacteriewerend, zelfreinigend en zeer duurzaam; last but not least, ze beschermen de matras.

    Let op:

    Andere afmetingen zijn als maatwerk verkrijgbaar bij ons klantencentrum.

    Productinformatie

    Artikel nummer 60617

      Lamsvel 100% scheerwol, herkomst Europa. Vulling 100% scheerwol, herkomst Europa, vulgewicht 500 g/m². Jerseyhoes van 100% katoen, herkomst India. Elastische banden in de hoeken zorgen voor een stevige grip op de matras. Gemaakt in Duitsland.
      140 x 200 cm. Gewicht 3.650 g.
      Meer artikelen van de fabrikant:
      Vraag over het product

      Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

      Wij helpen graag

      Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

      U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

      Cadeaubon

      Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

      Cadeaubon kopen