Bindewerk

Notitieboekje met metalen rand B6

Geregeld - Zwart
Bindewerk
Notitieboekje met metalen rand B6
Geregeld - Zwart
  Geregeld
  € 27,90
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Blanco of gevoerd: Notebooks voor de zwaarste eisen

  Notebooks die onderweg - in een rugzak of zelfs in een expeditiekist - alle incidenten moeten doorstaan, moeten goed verstevigd zijn. Deze notebooks zijn gemaakt van 2 mm dik Texon met afgeronde hoeken en vernikkelde metalen randen aan drie zijden om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan. En om ervoor te zorgen dat het lichte buff-papier van 90 g van het garengebonden boekblok niet wordt beschadigd, voorkomt een rubberen band dat het boek onbedoeld wordt geopend. Wij bieden deze schriften nu aan in nieuwe kleuren (de "ATOMA-kleuren") en in een nieuw formaat.

  Materiaal aantekeningen. Texon

  Texon wordt gebruikt als leervervanger, maar ook als bekledingsmateriaal of kartonvervanger. Het materiaal, dat bestaat uit gelatexeerde cellulosevezels en lijkt op papier, is ten eerste waterdicht en dus minder gevoelig voor vocht, ten tweede veel beter bestand tegen mechanische belasting, en ten derde "delamineert" het niet, d.w.z. in tegenstelling tot karton met open randen lost het na langdurig gebruik niet op in afzonderlijke lagen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 73206

   Het deksel van 2 mm dik Texon, afgerond op de hoeken, wordt versterkt door driezijdige, vernikkelde metalen randen. Rubber band sluiting. Licht buff 90 g papier, draad gebonden.
   17,5 × 12,5 cm. 288 pp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen